Bekijk onze portfolio

Beelden zeggen meer dan woorden, maar toch willen we, naast het tonen van enkele van onze projecten op onze fotopagina, ook graag meer vertellen over onze maatwerkprojecten binnen de interieurbouw.

Huwij Timmerwerken & Interieurbouw maakt interieurprojecten zoals badkamermeubels, inbouwkasten, kledingkasten, tv-kasten, dressoirs, tafels, bedden, bureaus enz. op maat. Dus op de millimeter nauwkeurig en in een design en afwerking precies zoals u dat wenst.

Elke bedrijf dat maatwerk meubelen levert, heeft zo zijn eigen specialisatie. Onze specialisatie is een nuchtere kijk op het ambacht en gewoon een goed stuk werk leveren. Ons uitgangspunt is dat je met maatwerk meubelen, naast vakwerk en goed materiaal ook een stuk eigenheid meegeeft. Uw woonwensen en ons vakmanschap komen samen in een uniek meubel, welke we maken in onze eigen atelier en afwerken in onze eigen spuiterij. Badkamermeubelen kunnen worden geleverd en geplaatst inclusief wasbak, kraan, spiegel en spots. Ook het aansluiten van water, afvoer en stroom kan door ons worden verzorgd.

De mogelijkheden bij Huwij Timmerwerken & Interieurbouw zijn te uitgebreid om alles op deze website te vermelden, maar bent u geïnspireerd geraakt, wilt u graag meer weten over ons werk, wilt u onze showroom bezoeken of heeft u andere vragen op het gebied van interieurbouw, schroom dan niet om ons te benaderen. Ons telefoonnummer is 0485-320763. Of stuur een mail naar info@huwijtimmerwerken.nl

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor interieurbouw binnen de zakelijke markt. Meer informatie hierover vindt u op onze pagina ‘Bedrijfsinterieurs’.