Bekijk onze portfolio

Showroom en werkplaats

Advies en vrijblijvend rondneuzen in onze showroom

Alle producten worden in onze ruime werkplaats op maat gemaakt.
Het vakmanschap van onze medewerkers en een uitgebreid machinepark maken de mogelijkheden in houtbewerking vrijwel eindeloos. De producten die in de werkplaats vakkundig vervaardigd zijn, worden in onze eigen spuiterij op de gewenste manier afgewerkt.

Indien u belangstelling heeft voor een van onze producten bent u van harte welkom in onze showroom. Bij een kop koffie of thee informeren wij u graag over ons bedrijf en de mogelijkheden die wij bieden. Door middel van diverse voorbeelden in stijlen en materialen kunnen wij u meteen een indruk geven over de diversiteit aan producten en projecten die wij kunnen uitvoeren.

Onze showroom is op de onderstaande dagen doorlopend geopend om vrijblijvend binnen te lopen. Wij adviseren u desondanks om vooraf een afspraak te maken, zodat wij zeker voldoende tijd voor u hebben.
Donderdag van 10.00 tot 17.30 uur.
Vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur.
Zaterdag van 09.00 tot 12.30 uur.

Let op: naar aanleiding van het COVID-19 virus (Corona) is onze showroom gesloten voor vrije inloop. Uiteraard kunt u zoals altijd, geheel vrijblijvend, telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Samen met u kijken we dan naar de mogelijkheden in deze bijzondere situatie.

Nieuws:

In verband met vakantie zijn wij gesloten van zaterdag 25 juli t/m zondag 16 augustus 2020.