Bekijk onze portfolio

Een maatwerk keuken, helemaal afgestemd op de ruimte en uw wensen. Huwij Timmerwerken & Interieurbouw maakt keukens die even uniek zijn als de keukenwensen van onze opdrachtgevers. Robuust, puur vakwerk en in elke stijl die u maar wenst. Omdat het mooi is, u een unieke stijl in keukendesign wenst of omdat u een keuken wenst zonder standaard uitstraling of afmetingen. Wat uw reden ook is om te kiezen voor een heel persoonlijke maatwerk keuken, wij maken uw kwalitatieve droomkeuken mogelijk.

Bent u er nog niet helemaal uit welke keuken u wenst of welke mogelijkheden de ruimte biedt? Dan verrassen wij u graag met passende ideeën. Een keuken op maat volgens uw wensen, betekent ook dat u mag rekenen op advies van een partner die met u meedenkt. Alle Huwij maatwerk keukens worden door ons eigen team in onze eigen werkplaats gemaakt. Ook alle onderdelen zoals deurtjes, ladefronten en sierlijsten maken wij zelf. Daarnaast hebben wij een eigen spuiterij waar de keukens worden voorzien van de gewenste afwerking. Dat maakt Huwij maatwerk keukens tot veelzijdige keukens waarbij persoonlijkheid en uniek design gewaarborgd blijven.

Wat betreft inbouwkeukenapparatuur en werkbladen werken wij samen met diverse merken zodat ook hierin uw keus is af te stemmen op kwaliteit, smaak en budget. Uw persoonlijke maatwerk keuken begint met een goed gesprek waarin we alle wensen en mogelijkheden bespreken. Aansluitend ontvangt u van ons een overzichtelijk ontwerp en offerte.

Bent u nieuwsgierig geworden naar een eigen Huwij maatwerkkeuken? Wilt u graag met ons om de tafel om uw keukenwensen uiteen te zetten? Wilt u informatie ontvangen wat wij daarin kunnen betekenen? U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in onze showroom en werkplaats. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar of kunt u ons contactformulier gebruiken.